Рок певицата Фийби Бриджърс подкрепи актрисата Ивън Рейчъл Уудс в обвиненията

...
Рок певицата Фийби Бриджърс подкрепи актрисата Ивън Рейчъл Уудс в обвиненията
Коментари Харесай

Мерилин Менсън имал стая за изнасилвания

 Рок певицата Фийби Бриджърс поддържа актрисата Ивън Рейчъл Уудс в обвиняванията ѝ в полово принуждение против Мерилин Менсън, като съобщи, че тя е виждала " стая за обезчестяване " в дома му.

" Бях в дома на Мерилин Менсън с другари, когато бях тийнейджърка. Бях му огромен почитател. Той ми загатна за стая в дома му, която назова " стая за обезчестяване ". Помислих си, че е черен комизъм, само че стопирах да му бъда обожател по-късно. Заставам зад всички, които излязоха навън и споделиха какво им е предизвикал “, написа в Twitter звездата.

 

Думите ѝ са най-много в поддръжка на някогашната избраница на Мерилин – Ивън, която обществено съобщи, че той е я е отглеждал и малтретирал полово. След нея още няколко дами намекнаха, че рокаджията обичал принудителен секс. Единствено някогашната му брачна половинка Дита тънък Тийз го отбрани с думите, че той в никакъв случай не ѝ е посягал, информира tialoto.bg.

Самият Менсън написа в обществените мрежи, че обвиняванията и клеветите са ужасяващи и изцяло погрешни и че партньорките му постоянно са давали единодушието си за всичко интимно, което се е случвало сред тях.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР